Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van het magische entertainment van Goochelaar Charly. Daarnaast treed Charly regelmatig op voor scholen, clubs, verenigingen en stichtingen!

REACTIES


Hieronder volgen enkele reacties!

Wij hebben heel veel positieve reacties gehad over jouw optreden en je goochelkunsten! Vooral de enorme interactie met de kinderen en de aansluiting van de show met de locatie Paleis Het Loo, was precies zoals we gehoopt hadden: een bijzondere belevenis voor de Prinsen en Prinsessen!

– Petra Elgersma, Paleis Het Loo (Apeldoorn)

Flexibel, kindvriendelijk, goed overleg en een prima show.
Hartelijke dank voor een topdag op basisschool de Zevenhof!

– Conjo Kristalijn, PCB De Zevenhof (Zevenhoven)

Optreden voor een groep ‘speciale’ kinderen is op zich al een kunst apart. Het ging goochelaar Charly moeiteloos af. En zelf dacht ik dat als ik heel goed zou opletten ik vast zou zien hoe een truuk zou gaan. Wat een illusie!!!

– Simone Duvekot, VSO Inspecteur S. De Vriesschool (Den Haag)

We hebben genoten van je show. Iedereen was erg enthousiast, waarvoor dank!

– Iris Jansen, Mare Research (Amsterdam)

Allerleukste goochelaar ever! Enorm veel dank voor de geweldige show! We boeken je graag nog een keer!

– Sabine Berkhout (Heemstede)

De kinderen hebben ontzettend genoten van de voorstelling: superbedankt!

– Marc Soeterbroek (Boskoop)

Nogmaals ontzettend veel dank voor de fantastische voorstelling gisteren. Milan vond het fantastisch en ook de rest van het gezelschap (jong en oud) heeft genoten!

– Sadhanna Badeloe (Den Haag)

Charly heeft bij onze dochter een goochelworkshop gedaan. De kinderen hebben ademloos geluisterd en alles mee gedaan. Wij vonden het zelf ook erg leuk om mee te doen! Helemaal top dus.

– Cindy Nugteren (Rijswijk)

Vandaag een workshop goochelen gedaan op het kinderfeestje van onze zoon. Charly is echt goed in zijn vak en kan prima met kinderen omgaan. Hij houdt ze bij de ‘les’ en je ziet de kinderen genieten van zijn kunsten. Verder is Charly heel aardig en komt zijn afspraken keurig na. Een aanrader!

– Richard Jannes (Maarssenbroek)

REFERENTIES


Goochelaar Charly heeft onder andere opgetreden voor:

Goochelaar Charly - Shell Nederland - Woerden Skoda - Amsterdam Politie - Rijswijk ID College - Zoetermeer

Jaarmarkt - Alphen aan den Rijn WijKids - Alphen aan den Rijn Totaal Organisatie - Apeldoorn Junis Kinderopvang - Alphen aan den Rijn

Alle Dagen Feest - Alphen aan den Rijn Mare Research - Amsterdam Pink Roccade - Zoetermeer HMC Vakschool - Amsterdam & Rotterdam

Mondriaan College - Den Haag SPL - Stichting Peuterspeelzalen Leiden Care Autoschade - Zoetermeer Teamcom - Alphen aan den Rijn

Magic Art Center - Bennebroek Stichting Magic Care AMC Ziekenhuis - Amsterdam Megastores - Den Haag

To Top