Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Kindergoochelaar Charly Crama - KinderfeestjeDe kindershow Charly’s Koffer vol Goochelpret is speciaal voor kleine kinderfeestjes of een verjaardagsfeestje!

Een show van 45 à 60 minuten vol goochelen, humor en interactie. De kinderen zullen zich geen minuut vervelen en zij zullen goochelaar Charly regelmatig helpen bij de verschillende goocheltrucs. Tijdens een verjaardagsfeestje zet Charly uiteraard de jarige in het zonnetje! De goochelshow wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen. De show is ideaal voor kleine ruimtes, snel opgebouwd en laat geen rotzooi achter.

Ook is het mogelijk om deze kindershow te verlengen met een ballonnenshow of een mini workshop goochelen!

Een ballonnenshow duurt ongeveer 30 à 45 minuten, waarbij alle kinderen op een komische manier allemaal leuke ballonfiguren krijgen.

Voor kinderen vanaf 7 jaar is de kindershow te combineren met een “Mini Workshop Goochelen“. Tijdens een workshop goochelen geeft kindergoochelaar Charly de kinderen een kijkje achter de schermen van de mysterieuze wereld van de goochelkunst en leren zij een aantal trucs die zij overal kunnen uitvoeren en leren zij meer over presentatietechnieken. De workshop is een mix van entertainment, actief bezig zijn, samenwerken en creativiteit.

Wilt u een offerte aanvragen voor een kinderfeestje? Vragen naar beschikbaarheid? Of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met goochelaar Charly Crama.

Kinderfeestje - Goochelaar Charly

Allerleukste goochelaar ever! Enorm veel dank voor de geweldige show! We boeken je graag nog een keer! – Sabine Berkhout, Heemstede

To Top