Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Kindergoochelaar Sjarlie - Kinderfeest“Speciaal voor de zoete kinderen heeft goochelaar Sjarlie een snoepmachine meegenomen, hiermee wil hij alle kinderen trakteren op snoepjes. Helaas werkt de snoepmachine niet en samen met de kinderen gaat Sjarlie van alles proberen om de machine weer aan de praat te krijgen. Er gebeuren de gekste dingen en het wordt al snel een vrolijke boel. De vraag blijft echter wel of het allemaal goed gaat komen en de kinderen een lekkere traktatie zullen krijgen uit de snoepmachine!”

Dit is een zeer gevarieerde kindershow van 30 of 45 minuten en is onder andere geschikt voor een juffen- en meesterdag op een basisschool, een braderie of jaarmarkt, Koningsdag, op een camping, in een winkelcentrum, op een bedrijfsfeest en vele andere evenementen waar veel kinderen bij aanwezig zijn. De kindershow De Snoepmachine is geschikt voor groepen van 20 tot circa 300 kinderen.

Voor deze show is alleen een podium of duidelijk herkenbare optreedplek van ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep nodig. De kindershow kan tijdens de periode van Sinterklaas, Kerst en Pasen worden aangepast aan het feestelijke thema.

Wilt u een offerte aanvragen voor de Sjarlie Sjow? Vragen naar beschikbaarheid? Of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met goochelaar Charly Crama.

Kindershow De Snoepmachine - Goochelaar Sjarlie

To Top